+36 20 991 3773 gabor@gubinyi.hu

„Gabor Gubinyi of Gg Design is a modern and progressive graphic and web designer and we needed a website to reflect that. Our existing website required a redesign and upgrade to ensure that existing clients and potential clients could clearly see that we specialise in providing Mechanical Ventilation and Heat recovery systems.

We contacted Gabor as we were very impressed by his websites we had viewed.

He was extremely helpful and had a very keen eye for the design element of our website. He worked with us at various stages to ensure that our website reflected the ethos and quality of our firm. We are extremely happy with the results-our website is well designed, user friendly and simple to manage from an owner’s perspective-we can upload all our news articles and publications regarding new developments with ease.

We have no hesitation in recommending Gg Design and we look forward to working with them in the future.”

Russell Quigley

AerHaus Ltd

“A Gg:design-ra ajánlások révén találtam rá.
Profi, gyors, precíz munkájukban nem csalódtam.
Tetszik, hogy vannak önálló elképzeléseik, gondolataik, melyeket szívesen meg is osztanak, ezzel sok munkát véve le a vállamról.

Gyönyörű és megfelelő logo-t terveztek a számomra, amivel nagyon elégedett vagyok. Megfelelő a logo, mert megfelel a logo készítés szabályainak, olvasható, reszponzív, letisztult stb., amit sok más logo készítőnél nem így tapasztaltam.

Eredetileg több logo-t szerettem volna készíttetni a különböző weblapjaimhoz, végül azonban azt javasolták, hogy helyesebb szakmailag, ha csak egy brand logo-t készítünk el. Átgondoltam és úgy találtam, hogy sokkal helyesebb ez az út.

Ebből is kitűnik az, hogy a Gg:design komplex rendszerekben és nem csak egy logo-ban gondolkodik, valamint, hogy a hosszabb távú becsületes és korrekt együttműködés fontosabb a számukra, mint a pillanatnyi haszon.

Örülök, hogy megtaláltam őket.”

PLETSERNÉ DR. JUNG ANDREA

andijung.hu

„Az internetes keresőkben találtam a Gg:designra, és gondoltam, egy próbát megér.

Amit kaptam, az viszont messze a mindennapos gyakorlat felett van: gyors, pontos és művészi munka!

Olyan logót terveztek nekünk, hogy szó szerint elállt a lélegzetem, mikor először megnyitottam! Mellé járt egyfajta valódi gondoskodás, odafigyelés és minden szinte azonnal történt! Bár így működne minden vállalkozás, ahol a kapcsolatfelvételtől az utolsó átadott munkáig hihetetlen nagy figyelmet kaptunk!

Kívánom, hogy minél többen tapasztalják meg a Gg:design munkamorálját, követendő példa!”

NAGY MARIANN

Amber way consulting

“Egy évig dolgoztunk együtt kiadványszerkesztési, tördelési feladatok során, ahol sokat segítettek gyors reakcióval és pontos munkájukkal”

GRICZ ISTVÁN

Katona József színház

“Gábor, amellett, hogy kiváló szakember, még kiváló barát is. Aki vele dolgozik, támogató tanácsadóra, gondolkodó, kreatív partnerre talál, akire igazán számíthat a feladat megoldása során, és meg az után is.”

SOLYMÁR ATTILA

“Megbízható, gyors és kreatív. Bátran ajánlom.”

DEÁK FERENC ISTVÁN

Grantis

“Rengeteg csalódás, kétségbeesés után találtam rátok, gyakorlatilag a semmiből tűntetek fel egy leírással a névjegyekről, logókról és egy logóval a messengeremen.

Azt kèrdeztétek, hogy ez az irány megfelel-e, tetszik-e nekem.
Azt hiszem köpni-nyelni nem tudtam mikor megláttam a JEL logót, majd utána a névjegyet, ppt-t. Szóval annak ellenére, hogy én teljesen máshogy gondolkodtam, hálás vagyok nektek a profi munkáért, hitelességért, őszinteségért.

Azt hiszem csak ajánlani tudlak titeket mindenkinek! Tényleg szuper elégedett vagyok.
Köszönöm”

ÁBRAHÁM-TANDARI ÁGNES

GB Show Producton

“Cégünk fél éve ügyfele a GG-design-nak.

Ők igazi online partner, még sohasem találkoztunk személyesen. A közös munka kezdetekor beavattuk őket cégünk jelenébe és jövőképünkbe, cégfilozófiánkba. Azóta elég a megrendelésünket megfogalmazni és már az első verzió a logókból, a névjegyekből és a design tervekből megfelelőek számunkra.

Azonnal beilleszkedtek a csapatunkba és megtalálták a hangot mindenkivel. Emailben, telefonon és skype-on tartjuk a kapcsolatot, bár sok beszédre nincs szükség. Általában csak akkor beszélünk, ha egy megrendeléssel kapcsolatban javaslatuk van. Nem rejtik véka alá a véleményüket, és ha megrendelésünkben hibát sejtenek, akkor javaslatot tesznek, ami megfogadásra érdemes.

Szeretek velük együtt dolgozni, mert tehermentesítenek precíz munkájukkal. Elegendő néhány információt megfogalmazni a megrendeléssel kapcsolatban és gyorsan visszakapjuk az elképzeléseinknek maximálisan megfelelő terveket.”

STAROSTA JÁNOS

E-Talking Club limited

“Kész tervem volt a logómat illetően, több grafikussal történő próbálkozás után keresgélni kezdtem a neten. Rengeteg logót megnéztem amikor is rátaláltam Gábor munkáira.

A logók, a munkái, szerelem volt első látásra, magával ragadott az elegancia, profizmus és kifinomultság, megmagyarázhatatlan volt…
Azt gondoltam Nekem az a valaki kell, aki ilyet tud készíteni.
Félve kerestem fel, hiszen én csak egy kis-pici egyéni vállalkozó vagyok, aki csúcs-szuper-profi logót szeretne.

Érdemes volt felkeresnem, felkérnem, a legjobb döntés volt és örültem, hogy vállalta a munkát!
Ódák zengése nélkül csak szavakban: figyelmes, segítőkész, profi, lelkiismeretes, pontos, korrekt, szuper-szuper-szuper grafikus-művész-designer!
Imádom a munkáit!”

TAMÁS JULIANNA

Méz és Fahéj

“Kezdő vállalkozóként tornyosultak a teendők előttem a cég arculatától a marketingig, a social média jelenléttől egészen a termékek megalkotásáig.
Ijesztő belevágni szólóban, gondoltam. Azóta megnyugodtam, hogy ezt nem egyedül kell csinálnom!

Egy logótervezéssel indult, de közel egy egész éves együttműködés lett belőle. Gábor levette rólam az arculat, a marketinganyagok, a webes és az egyéb kreatív elemek “kitalálásának” és létrehozásának mindennapos terheit.
Segített rendszerben gondolkodni, felesleges beruházásoktól mentett meg és kész termékké formálta az ötleteimet.

Gyors, folyamatosan elérhető és úgy “dolgozik a cégedben” mintha tulajdonostársad lenne. Azt hiszem, ennél többet nem kell mondanom.”

LIPPAI MIHÁLY

Lippai Testvérek